grums aarhus

Når der brygges en kop kaffe ender kun 1% af næringsstofferne i kaffen. Det vil sige, at der er 99% næring tilbage i restproduktet. Dette udnytter den aarhusianske firma grums til at producere miljø- og allergivenlige ansigts- hånd- og bodyscrubs ved hjælp af kaffegrums fra økologisk kaffe blandet med bl.a. solsikkeolie, glycerin og mandelolie. Produkterne giver din hud fasthed og elasticitet, har en antiinflammatorisk virkning, øger blodcirkulationen og efterlader huden blød, ren og hydreret. Se det spændende udvalg af scrubs fra Grums herunder.


Viser alle 10 resultater

5 grunde til at din hud vil elske scrub med kaffegrums

Økologisk kaffegrums er hovedingrediensen i alle scrubproduker fra grums aarhus. I det nedenstående kan du læse om fordelene ved brug af kaffegrums.

1. Fornyet glød og beskyttelse mod frie radikaler

Frie radikaler er molekyler bl.a. fra forurening, som vores miljø er fyldt med. Når de får lov til at udfolde sig, hvad enten det skyldes stress, kost, rygning eller andre produkter, kan det resultere i synlige hudfejl, som giver mørke pletter. Ved hjælp af kaffegrums fyldes din hud med antioxidanter, som både beskytter din hud og styrker det naturlige forsvar. Herved får din hud et mere sundt udseende med en fornyet glød.

2. Fasthed og elasticitet

Kaffegrums har en konsistens, der skaber en helt fantastisk exfoliator. Kaffegrums har en tekstur, som er idéel til at fjerne døde hudceller og understøtte produktionen af nye. Derudover har kaffegrums den fordel, at den indeholder koffeinsyre, som er kendt for at stimulere hudens egen produktion af kollagen. Kollagen er et protein, som giver huden fasthed og elasticitet, hvilket får den til at se yngre ud.

3. Kaffegrums slår plastik

Mikroperler lavet af plastik anvendes i mange konventionelle kosmetiske produkter herunder scrubs. I modsætning til mikroperler er kaffegrums rigt på antioxidanter, naturlige olier og kan endda have effekt på hudsygdomme såsom psoriasis. Desuden skåner du miljøet ved ikke at hælde plastisk ned i afløbet.

4. Virker antiinflammatorisk

Da kaffegrums er en rig kilde til antioxidanter og koffein, virker det antiinflammatorisk, hvilket er idéelt til at reducere betændelse og rødme i huden. Det giver din hud en smuk og jævn tone.

5. Øger blodcirkulation og reducerer appelsinhud

Kaffegrums fremmer blodcirkulationen og reducerer appelsinhud. Det gør, at huden får et sundt og energisk udseende.