Cannaderm

Cannaderm er en hudplejeserie baseret på økologisk hampførolie, som har en række gavnlige virkninger på irriteret, sart og sensitiv hud. Hampplanten giver huden næring og pleje og afhjælper uren hud. Hampfrøoliens gavnlige virkning skyldes bl.a., at den er rig på de essentielle fedtsyrer, omega 6 og omega 3, og derudover vitamin E, som er en antioxidant. Den er også fyldt med mineraler som kalium, magnesium, jern, zink, calcium og fosfor. Tilsammen øger olien immuniteten og modvirker aldrende hud. Flere undersøgelser viser også, at linolsyre, som er til stede i hampolie, kan nedsætte aldringsprocessen og bekæmper psoriasis. Oliens sammensætning af fedtkomponenter gør det muligt at trænge gennem intakt hud og dermed give direkte næring til hudcellerne – og samtidig føre de gavnlige og nærende stoffer med sig ind i huden. Alle de gavnlige virkninger udnytter den tjekkiske producent Cannaderm i deres dermatologisk testede hudplejeprodukter.

Viser alle 14 resultater

Hudpleje fra Cannaderm med økologisk hampfrøolie

Økologisk hampfrøolie er den ingrediens, som Cannaderms hudplejeprodukter er baseret på, doseret i forskellige mængder alt afhængig af, hvad produkterne er beregnet til. Det er ikke tilfældigt, hampfrøolie har vist sig at være fyldt med næring og have en masse gavnlige effekter på hudens sundhed.

Fyldt med mineraler, antioxidanter og essentielle fedtsyrer

Hampfrøoliens gavnlige virkning skyldes dens indhold af næring. Olien indeholder bl.a. de essentielle fedtsyrer omega 6 og omega 3, samt antioxidantet vitamin E. Derudover indeholder olien mineraler som kalium, magnesium, jern, zink, calcium, fosfor og linolsyre. Ingredienserne plejer huden og giver den næring, modvirker inflammation og nedsætter aldringsprocessen.

Økologisk og helt fri for THC

Hampfrøolien som anvendes i Cannaderms produkter er økologisk og helt uden THC, som er det euforiserende stof i hampplanten.
Alle produkterne er desuden dermatologisk testet og godkendt til salg af myndigheder i EU. De er derudover fri for parabener, kunstig farve og parfume.