Sol De Ibiza

Sol De Ibiza er økologisk og vegansk solcreme-serie, der er skabt med omtanke for både dig og for miljøet.Den er udviklet af en svømmer fra Spanien, der har specialiseret sig i at lave en effektiv solcreme af naturlige ingredienser i 100% plastik-fri emballage. Sol De Ibiza indeholder ingen kemikalier, duftstoffer eller konserveringsmidler og er baseret på zinkoxid som solfilter – et mineralsk solfilter, der lægger sig på huden og reflekterer solens UV stråler bort. Kemiske solfiltre som findes i konventionel solbeskyttelse trænger gennem huden og ud i blodbanen og kan indeholde hormonforstyrrende stoffer.

Viser alle 4 resultater

Sol De Ibiza

Sol De Ibiza er en certificeret økologisk og vegansk solcreme-serie af 100% naturlige ingredienser i plastfri emballage. Skabt med omtanke for både dig og for miljøet.

Sol De Ibiza indeholder ingen skadelig kemi, ingen tungmetaller eller konserveringsmidler og er baseret på non-nano zinkoxid som solfilter, der giver sikker solbeskyttelse mod både UVA og UVB stråler.

Zinkoxid anvendes som et fysisk alternativ til kemiske solfiltre, der i visse tilfælde er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Zinkoxid lægger sig ovenpå huden og reflekterer solens UV stråler bort modsat de kemiske solfiltre, der typisk trænger ind i huden og potentielt forbliver i kroppen i op til 7 dage.

Sol De Ibiza farver ikke huden hvid og føles ikke fedtet på huden efter påsmøring.

Da Sol De Ibiza ikke indeholder parfume er den særligt god for sensitiv hud og særdeles velegnet til børn. Den er vandfast i 40 minutter.

Sol De Ibiza er reef safe og 100% plastikfri. Du kan derfor med god samvittighed bade i havet uden at skade vores havmiljø. Nano er en størrelsesbetegnelse. Non-nano zinkoxid betyder, at cremen ikke har så små partikler, at de trænger ind i huden eller optages i havmiljøet.