ZAO – Økologisk Makeup

Fra franske ZAO finder du makeup, der er økologisk og vegansk certificeret uden at gå på kompromis med kvaliteten. ZAO tilbyder makeup, som har en lækker tekstur, fantastisk holdbarhed og masser af kraft og farve, som du er vant til fra de bedste konventionelle produkter. Samtidigt passer du på miljøet og dit eget helbred. Gå på opdagelse i vores spændende udvalg af det lækre makeup herunder.

Ansøg om at blive forhandler

Viser 1–40 af 273 resultater

ZAO – En vision om bæredygtigt makeup

ZAO blev stiftet af fire venner David, Philippe, Yvan og Salima. De er alle naturelskere, og så hvilken virkning vores forbrug har på miljøet. Derfor havde de en vision om at udvikle et makeup-brand, som er 100% naturligt og blandt andet lever op til Ecocert, Vegan Society samt Leaping Bunny certificeringerne.

Miljøvenlig emballage

ZAO benytter bambus i deres emballage for at skåne miljøet. Bambus er en hurtigt voksende græs, og den væksthastighed gør, at den er i stand til at indfange meget CO2 i løbet af dets livscyklus,hvilket gør, at miljøbelastningen i produktionen mindskes betydeligt.
Inspiration til dette fik David på en rejse til Asien, hvor han så, hvordan bambus blandt andet kan benyttes til blyanter. Og her fik han tanken: hvorfor ikke også benytte bambus til emballage?

Køb miljøvenligt og økologisk makeup fra ZAO på Healthy Head

Hos Healthy Head finder du et bredt udvalg af økologiske makeup-produkter fra ZAO. Derudover produceres de i en bæredygtig emballage, og alle produkterne lever op til vores minimumskrav, således indeholder de ingen miljøbelastende, hormonforstyrrende eller allergifremkaldende stoffer. Nogle af produkterne indeholder dog små mængder afparfume, hvilket er tydeligt markeret på produktsiderne.