Astma-allergimærket

Hvis du som en femtedel af alle danskere også lider af allergi eller gerne vil forebygge udviklingen af allergi, kan du med fordel gå efter produkter, som har et officielt allergimærke, når du køber kosmetik-produkter. Blandt de mest anerkendte mærker i den sammenhæng er det danske Astma-allergimærket og det internationale AllergyCertified. Begge vil blive gennemgået nærmere i nedenstående.

Astma-allergimærket

Produkter, der er mærkede med Astma-allergimærket, er blevet grundigt gennemgået af Astma-Allergi Danmark, hvilket sikrer, at de ikke indeholder allergene stoffer, hvorfor der kun er en yderst lille risiko for udvikling af allergi.

Produkter med Astma-Allergimærket sikrer:

  • Minimal risiko for udvikling af allergi
  • Produkter uden kendte allergene stoffer med udgangspunkt i den nyeste forskning
  • En ingrediensliste der er godkendt af Astma-Allergi Danmark
  • Ingen farvestoffer
  • Ingen parfume

AllergyCertified

AllergyCertified er en international allergi-mærkningsordning til kosmetikprodukter og produkter certificeres stort set på samme måde som ved Astma-allergimærket.  På baggrund af den nyeste viden tjekkes alle produkters indholdsdeklaration, således sikres at de ikke indeholder stoffer som er mistænkt for at være allergifremkaldende eller hormonforstyrrende.

Allergikrav for alle produkter på HealthyHead.dk

Når du køber produkter hos HealthyHead nedsætter du risikoen for allergi, uanset om du køber produkter med eller uden et officielt allergimærke. De er alle testet hos Forbrugerrådet Tænk og indeholder ingen allergifremkaldende stoffer. Der er udvalgte produkter, som indeholder parfume. Ved de produkter, hvor det er tilfældet, fremgår det tydeligt, bl.a. af produktets navn. Du kan også benytte parfume-filtret, der fremgår på alle produktsider. Her kan du selv vælge, om du ønsker at se produkter med eller uden parfume.