Simpelhed

Fra vores eget brand Simpelhed finder du bløde og bæredygtigte økolgiske t-shirts til damer og herrer med en fantastisk pasform. De er produceret i GOTS certificeret økologisk bomuld af høj kvalitet, der holder til mange vaske og kun krymper minimalt, sådan at de bevarer en fantastisk pasform selv efter mange vaske. Derudover er de silkebløde og komfortable at have på hele dagen. Alt dette fås til en fair pris, uden uden at det går ud over hverken bæredygtighed eller arbejdsforhold.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

En bæredygtig t-shirt som holder pasformen

Måske kan du genkende situationen. Du står i en butik og skal prøve en t-shirt, og i prøverummet sidder den helt perfekt. Men efter få vaske begynder den at krympe, og mister sin facon. Den bliver lige lidt for kort til, at den sidder godt, både i længden og i ærmerne. Efter noget tid får den måske et par huller, og snart er den så godt som ubrugelig. Det er tid til at købe nyt igen, igen.

Denne problematik, som mange kan genkende, har skabt idéen til vores eget brand Simpelhed. Vi har produceret en ganske simpel t-shirt til både mænd og kvinder i GOTS certificeret økologisk bomuld af høj kvalitet, der holder til mange vaske og kun krymper minimalt. Vores t-shirts har lidt ekstra længde, sådan at de bevarer en fantastisk pasform selv efter mange vaske. Derudover er de silkebløde, så de er komfortable at have på hele dagen. Alt dette fås til en fair pris, uden uden at det går ud over hverken bæredygtighed eller arbejdsforhold.

Bæredygtig produktion

Vi går op i, at vores t-shirts produceres så bæredygtigt som overhovedet muligt. De har derfor den strengeste økologiske certificering inden for økologisk tøjproduktion, som hedder GOTS, hvilket står for Global Organic Textile Standard. Dette sikrer blandt andet, at tøjet bliver produceret med mindst mulig indvirkning på naturen og uden skadelige kemikalier hverken i produktionsprocessen eller i slutproduktet. Derudover sikres ordentlige arbejdsforhold med en sund og etisk forretningspraksis baseret på ILO (Den internationale Arbejdsorganisation)’s anbefalinger.

Lang holdbarhed

Mode er noget, som ændrer sig med lynets hast. Mange store modehuse har mere end 6 årlige kollektioner, og skal man følge med i de nyeste tendenser, er t-shirten eller skjorten forældet få uger efter, man har købt den. Af samme årsag er modetøj generelt set ikke produceret til at have en lang holdbarhed, du skal helst skifte det ud inden alt for længe.

For at skåne miljøet er der derfor først og fremmest vigtigt, at vi begynder at købe mindre nyt tøj og gå med det som vi har i længere tid. Men før at det kan lade sig gøre, er det også vigtigt, at tøjet bliver produceret på en sådan måde, at det kan holde mere end et par måneder. Netop det forsøger vi at gøre med vores t-shirts.

Hos Simpelhed har vi ingen kollektioner, kun simple og bløde økologiske t-shirts med en fantastisk pasform og en lang holdbarhed i et tidløst design. En flot og simpel t-shirt går aldrig af mode.